Στις 10 Σεπτεμβρίου θα δούμε τα νέα iPhone

You are currently viewing Στις 10 Σεπτεμβρίου θα δούμε τα νέα iPhone

Σύμφωνα με τις – συνήθως – έγκυρες πληροφορίες του AllThingsD η Apple οργανώνει event για την 10η Σεπτεμβρίου που αφορά τα iPhone.

Τι ακριβώς θα δούμε σε αυτό το event παραμένει μέχρι στιγμής μυστήριο, αλλά οι εικασίες – ειδικά εν μέσω θέρους – είναι κάτι που θα τολμήσουμε.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν αναμένεται να δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το iPhone 5. Για το όνομα αυτού δεν θα κάνουμε εικασίες. Εικασίες όμως θα κάνουμε για το μικρό αδερφάκι του που αναμένεται να δούμε εκεί, το iPhone 5C, μια νέα συσκευή η οποία θα έρθει να καλύψει τη mid-range κατηγορία συσκευών.

Πέραν όμως των συσκευών – για τις οποίες θα γράψουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται σε αυτό το event να κυκλοφορήσει και επίσημα το iOS 7 το οποίο μας αποκάλυψε η Apple για πρώτη φορά πριν περίπου δύο μήνες στο WWDC 2013.

Αν τώρα περιμένετε να δείτε νέα MacBook, iPad, Apple TV ή ακόμα και το πολυσυζητημένο iWatch, εμείς αμφιβάλουμε πάρα πολύ για όλα αυτά.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου, από την οποία μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση