Στις 29 Αυγούστου θα δούμε το Samsung Galaxy Note 2

You are currently viewing Στις 29 Αυγούστου θα δούμε το Samsung Galaxy Note 2

Η Samsung επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του νέου Galaxy Note 2 για τις 29 Αυγούστου, μια ανάσα πριν την έναρξη της IFA 2012.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε εκπρόσωπος της Samsung στις 29 Αυγούστου στο Βερολίνο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το νέο Galaxy Note, μια αποκάλυψη η οποία επιβεβαιώνει τις φήμες των τελευταίων μηνών για κυκλοφορία νέου Galaxy Note.

Το νέο Samsung Galaxy Note 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, ελάχιστα μεγαλύτερη από την οθόνη των 5,3 ιντσών του σημερινού μοντέλου, ενώ οι διαστάσεις του νέου μοντέλου αναμένεται να παραμείνουν σε αντίστοιχα επίπεδα με εκείνες του σημερινού.

Πέραν της οθόνης το Galaxy Note 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον νέο επεξεργαστή Exynos 4112 ο οποίος διαθέτει τέσσερις επεξεργαστικούς πυρήνες, ενώ η πίσω κάμερα του φαίνεται ότι θα διαθέτει αισθητήρα 12MPixels αντί των 8MPixels του σημερινού μοντέλου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση