Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία στις 20 Σεπτεμβρίου

You are currently viewing Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία στις 20 Σεπτεμβρίου

Αν και επίσημη ανακοίνωση για τα iPhone 5C και iPhone 5S δεν έχουμε και δεν αναμένεται να έχουμε πριν τη 10η Σεπτεμβρίου, ένα Ιαπωνικό έντυπο, ισχυρίζεται ότι στις 20 Σεπτεμβρίου η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου θα έχει διαθέσιμα τα νέα μοντέλα.

Συγκεκριμένα το Ιαπωνικό έντυπο Nikkei αναφέρει ότι 10 ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone αυτά θα γίνουν διαθέσιμα προς πώληση στα Ιαπωνικά καταστήματα. Επιπλέον οι συντάκτες του εντύπου δεν περιορίζονται μόνο στην αναφορά συγκεκριμένης ημερομηνίας για την κυκλοφορία αλλά ενημερώνουν ότι θα δούμε και ένα καινούργιο τρίτο χρώμα για το iPhone το χρυσό – ή σαμπανιζέ κατά άλλους -, εκτός των σημερινών μαύρο και λευκό.

Εμείς περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις διαρροές των επομένων ημερών και βέβαια την όποια επίσημη παρουσίαση και ανακοίνωση της Apple για τις 10 Σεπτέμβρη.

Μείνετε συντονισμένοι.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση