Τελικά πουλάνε τα iPhone 5S και 5C;

You are currently viewing Τελικά πουλάνε τα iPhone 5S και 5C;

Ένα ερώτημα που βασανίζει όλους όσους ασχολούνται με τα τεχνολογικά δρώμενα και την αγορά των smartphones του τελευταίους μήνες είναι οι πωλήσεις των δύο νέων iPhone που παρουσίασε η Apple στις αρχές του φθινοπώρου. Την απάντηση θα διαβάσετε παρακάτω.

Ο αναλυτής της Canaccord GenuityT. Michael Walkley μας δίνει εντυπωσιακά νούμερα για τα δύο smartphones της Apple αφού το iPhone 5S βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των πωλήσεων σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, ενώ το μικρό αδερφάκι του, το iPhone 5C – λέγε με και … φθηνό iPhone – βρίσκεται πάντα μέσα στην πρώτη τριάδα.

carrier-salesq32013-usa

Η μοναδική συσκευή που καταφέρνει να ανταγωνιστεί τα δύο καμάρια – γιατί με τέτοια νούμερα στις πωλήσεις καμάρια είναι – της Apple είναι το Galaxy S4 της Samsung. Αυτό φιγουράρει επίσης εντός της τριάδας, πότε καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και πότε την τρίτη θέση.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση