Τέλος για το iPhone 3GS

You are currently viewing Τέλος για το iPhone 3GS

Την ερχόμενη εβδομάδα η Apple όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει έχει καλέσει δημοσιογράφους για ένα event που θεωρείτε πλέον σχεδόν σίγουρο ότι αφορά την παρουσίαση του iPhone 5. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες  εκεί θα δούμε μερικές … νέες συσκευές και την κατάργηση ενός παλιού γνώριμου, του iPhone 3GS.

Οι πληροφορίες έρχονται από τη βρετανική The Telegraph και αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα δούμε το νέο iPhone 5, κάτι που θα σημάνει την κατάργηση από την κυκλοφορία του iPhone 3GS. Αυτό, ως entry level μοντέλο από τη γκάμα της Apple, θα αντικατασταθεί από το iPhone 4 στα 8GB, ενώ μαζί θα δούμε και μια νέα έκδοση του iPhone 4S και αυτό στα 8GB ως τη μεσαία πρόταση της Apple. Το iPhone 3GS παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2009 και μέχρι σήμερα είναι το iPhone που έχει κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την Apple.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι το νέο iPhone 5 θα ενσωματώνει τη νέα nano SIM, οπότε οι χρήστες που θα κάνουν αναβάθμιση στη νέα συσκευή θα χρειάζονται και αλλαγή της κάρτας SIM.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση