Το Acer Cloud Mobile έρχεται τον Σεπτέμβριο

You are currently viewing Το Acer Cloud Mobile έρχεται τον Σεπτέμβριο

Το Android smartphone της Acer με όνομα Cloud Mobile το οποίο έχει ανακοινωθεί ήδη από το Φεβρουάριο, θα το κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η είδηση έρχεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εxpansys, μέσα από το οποίο μπορείτε να προχωρήσετε ήδη σε προ-παραγγελία. Η τιμή του είναι 349 ευρώ και σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι διαθέσιμο στις 5 Σεπτεμβρίου.

Το νέο Acer Cloud Mobile έρχεται με οθόνη 4,3 ιντσών, επεξεργαστή με δύο πυρήνες στα 1,5 GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα στην πίσω πλευρά με αισθητήρα 8 MPixels και LED flash.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση