To νέο iPhone διαθέτει νέο connector με 8-pins

You are currently viewing To νέο iPhone διαθέτει νέο connector με 8-pins

Σύμφωνα με νέες φήμες η Apple στοχεύει στη νέα γενιά του iPhone που θα παρουσιάσει το φθινόπωρο να παρουσιάσει μαζί και ένα νέο connector με 8-pins και design παρόμοιο με του νέου MagSafe.

Όσο πλησιάζουμε το φθινόπωρο οι φήμες που αφορούν το νέο iPhone θα πληθαίνουν όλο και περισσότερο, έτσι οι τελευταίες πληροφορίες από το … στρατόπεδο διαρροών που αφορούν την Apple και το νέο iPhone κάνουν λόγο για νέο connector που θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο iPhone.

Η αλλαγή αυτή είναι πολύ δραστική αν σκεφτεί κανείς ότι τα σημερινά iDevices διαθέτουν connector με 30-pin, ενώ οι ίδιες φήμες θέλουν την εταιρεία να σχεδιάζει ήδη adaptor για να συνδέει τα παλιά αξεσουάρ των 30-pin με τις νέες συσκευές των 8-pin.

Εμείς από την άλλη κρατάμε, ακόμα τουλάχιστον, μικρό καλάθι μιας και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει φήμες για νέους connectors με 10 ή 16 pins, οπότε μέχρι να καταλήξουμε τι θα παρουσιάσει τελικά η Apple κάνουμε υπομονή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.