To Viber έρχεται στα Windows Phone 8 τις επόμενες ημέρες

You are currently viewing To Viber έρχεται στα Windows Phone 8 τις επόμενες ημέρες

Το Viber μπορεί να προσφέρει VOIP κλήσεις και μηνύματα, που σημαίνει ότι αν έχετε WiFi ή 3G/4G κάλυψη, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις σε άλλους χρήστες Viber χωρίς να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο ομιλίας σας. 

Θα μου πείτε στην δεύτερη περίπτωση θα χρεωθείτε με κάποιο όγκο δεδομένων αλλά βοηθά πολύ, ιδιαίτερα όταν είστε σε μια ξένη χώρα, χωρίς δυνατότητα περιαγωγής ή μια τοπική κάρτα SIM.

Για όσους λοιπόν δεν είστε εξοικειωμένοι με άλλες εφαρμογές VOIP, εκτός από το Skype, η δημοφιλής εφαρμογή του Viber, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για iOS αλλά και Android, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

VibCF960

Τα καλά νέα έρχονται τώρα για όσους έχουν μεταπηδήσει πρόσφατα σε Windows Phone πλατφόρμα, μέσω του Talmon Marco που κατέχει την θέση διευθύνοντος συμβούλου [CEO] της Viber, ο οποίος σε πρόσφατο tweet ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή τους θα είναι διατεθεί στα Windows Phone 8 ή μέσα Μαρτίου ή τον Απρίλιο, δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες αν όχι ημέρες.

VibTw960

 

Δήλωσε ακόμα ότι η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί εκτενώς στο Lumia 920, ξεκαθαρίζοντας οτι το άνοιγμα τους δεν αφορά μόνο τις Nokia συσκευές αλλά όλα τα Windows Phone 8 τηλέφωνα, όπως πχ. το HTC 8X.

Q: Is there a time frame for the release of Viber for Windows Phone 8? Will this release support Nokia devices only, or the rest of the WP8 devices as well?

A: Viber for Windows Phone 8 is in final development stages. We should have it real soon. We will be supporting all Windows Phone 8 devices.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξης στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft αλλά να είστε σίγουροι ότι θα μόλις φτάσει η παρουσία του θα είναι “ηχηρή”.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση