Τρία Kindle Fire θα παρουσιάσει η Amazon

You are currently viewing Τρία Kindle Fire θα παρουσιάσει η Amazon

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Amazon να παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα του Kindle Fire, τα δύο στις 7 ίντσες και το ένα στις 8,9 ίντσες. Το μοντέλο με τη μεγάλη οθόνη των 8,9 ιντσών αναμένεται να καθυστερήσει ελαφρά μιας και θα το δούμε στο δεύτερο μισό του έτους.

Οι παραπάνω φήμες για τα τρία μοντέλα Kindle Fire είναι αυτή τη στιγμή οι τελευταίες και διαδίδονται από έντυπα της Ταϊβάν. Λίγες εβδομάδες πριν οι φήμες ήθελαν την Amazon να παρουσιάζει δύο μοντέλα Kindle Fire, ένα στις 7 και ένα στις 10 ίντσες, κάτι όμως που αλλάζει αυτές τις ημέρες.

Τα δύο μοντέλα στις 7 ίντσες δεν θα έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης αλλά το ένα θα έχει ανάλυση στα 1024×600 pixels, ακριβώς την ίδια με το αρχικό μοντέλο, ενώ το δεύτερο στα 1280×800 pixels. Το τρίτο μοντέλο με τη μεγαλύτερη οθόνη των 8,9 ιντσών, το οποίο και θα δούμε αργότερα, οι φήμες το θέλουν να έχει οθόνη ανάλυσης full HD, στα 1920×1080 pixels.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση