Βίδες το Samsung Galaxy S4

You are currently viewing Βίδες το Samsung Galaxy S4

Την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα iFixit αποσυναρμολόγησε το ολοκαίνουριο HTC One. Αυτην την εβδομάδα ο μεγαλύτερος αντίπαλος του One, το Samsung Galaxy S4, διατέθηκε στην κυκλοφορία και τα πονηρά μυαλά της TechnoBuffalo αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο.

IFhtcOn960

Στόχος να δουν πόσο καλύτερη ή χειρότερη θα είναι η κορεατική συσκευη σε σχέση με τον ταϊβανέζικο ανταγωνισμό.

GS4Tear960

Η ζυγαριά έγυρε ολοφάνερα προς το μέρος του Galaxy S4, αφού ο ειδικός που πήρε στα χέρια του την συσκευη την έκανε φύλλο και φτερό με μεγάλη άνεση, ακολουθόντας τα φανερά βήματα και ξεβιδώνοντας διαδοχικά τις βίδες που συγκρατούν τα μέρη της, διαπιστώνοντας πόσο σταθερή, εύκολη στην πρόσβαση και σωστά συναρμολογημένη έιναι η νέα ναυαρχίδα της Samsung.

GS4Parts960

Μοναδικό σημείο που δυσκόλεψε την διαδικασία ήταν η νέα οθόνη, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολή στην αντικατάσταση σε περίπτωση που σπάσει. Η διαφορά τιμής θα είναι μεγάλη συγκριτικά με τα Note II και Galaxy S3 μιας και το κοστολόγιο φτάνει περί τα 200 δολάρια ΗΠΑ λόγω του ακριβού Gorila Glass.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση