Xiaomi Redmi Note 4: Ξεπούλησε σε 10 λεπτά!

You are currently viewing Xiaomi Redmi Note 4: Ξεπούλησε σε 10 λεπτά!

Η Xiaomi φαίνεται ότι συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα των πωλήσεων στην αγορά της Ινδίας μιας και το επερχόμενο Redmi Note 4, το οποίο ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ξεπούλησε σε 10 λεπτά!

Συνολικά, με βάση την ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter, ξεπούλησαν 250.000 κομμάτια από το επερχόμενο μοντέλο. Οι προ-παραγγελίες αυτές ξεπέρασαν κατά 3 φορές τις αντίστοιχες πωλήσεις του Redmi 3S και κατά 5 φορές εκείνες του Redmi Note 3.

//platform.twitter.com/widgets.js

Το Redmi Note 4 στην αγορά της Ινδίας θα διατεθεί με επεξεργαστή Snapdragon 625 και όχι Helio X20 με τον οποίο διατίθεται στην Κίνα. Αυτή η κίνηση αναμένεται να του προσφέρει αυξημένη αυτονομία, κάτι που θα δούμε μετά τις 3 Φεβρουαρίου όπου και ξεκινούν οι πρώτες παραδόσεις.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση