Z1f ή Z1S θα ονομάζεται το νέο mini της Sony ;

You are currently viewing Z1f ή Z1S θα ονομάζεται το νέο mini της Sony ;

Σύμφωνα με μια διαρροή που είχαμε δει πριν λίγο καιρό, το νέο – μικρότερο σε μέγεθος – δημιούργημα της Sony και νεότερο μέλος της οικογένειας προϊόντων “Ζ”, θα έφερε την ονομασία Ζ1f

Βέβαια σε μια καινούρια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε ιαπωνική ιστοσελίδα, η νέα συσκευή που κάθεται δίπλα από το πετυχημένο και άρτια εξοπλισμένο Ζ1, ονομάζεται Z1S και είναι ο “μικρός” αδερφός του 5″ μοντέλου.

Z1S2960

Ο ανταγωνιστής των HTC One Mini και Samsung Galaxy S4 Mini αναμένεται να φέρει αναστάτωση, αφού η Sony θα σκοπεύει να τροφοδοτήσει το νέο της smartphone – με την IPS οθόνη των 4.3″ 720p – με τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 που βρίσκουμε και στο μεγαλύτερο μοντέλο, καθώς και με την κάμερα των 20.7 ΜΡ.

Z1S3960

Το βάρος θα είναι μικρότερο, όπως και η μπαταρία, οι ανθεκτικές ικανότητες του Ζ1 κατά 99% θα περάσουν και στο DNA του Z1S, του οποίου το κόστος θέλουμε να πιστεύουμε θα κυμαίνεται σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση