Η Kingston λανσάρει το DataTraveler Workspace με πιστοποίηση για Windows to Go

You are currently viewing Η Kingston λανσάρει το DataTraveler Workspace με πιστοποίηση για Windows to Go

Η Kingston ανακοίνωσε ότι λανσάρει το νέο DataTraveler Workspace USB flash drive. Το DataTraveler Workspace έχει πιστοποιηθεί για τα Windows to Go, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Windows 8 για επιχειρήσεις.

Το Data Traveler Workspace δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μεταφέρουν το εταιρικό περιεχόμενο που έχουν στα desktop τους σε ένα εξωτερικό USB drive, επιτρέποντας στους χρήστες να μπουν και να δουλέψουν σε περιβάλλον Windows 8 από φορητές συσκευές. Το καινούργιο USB flash drive είναι μία μοναδική εξωτερική συσκευή USB 3.0 με απόδοση αντίστοιχη ενός SSD.

To Data Traveler Workspace δημιουργήθηκε ειδικά για τους οργανισμούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία Windows to Go, που προσφέρουν τα Windows 8 για να βοηθήσει τους Διαχειριστές IT να υποστηρίξουν τους χρήστες που δεν έχουν σταθερή βάση εργασίας – από τους υπαλλήλους που δουλεύουν από απόσταση μέχρι τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους συμβούλους. Το Data Traveler Workspace βοηθάει τις εταιρείες και τους οργανισμούς να προχωρήσουν σε συνεργασίες όπου ο συνεργάτης φέρνει το δικό του εξοπλισμό (BYOD) χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογών ή αρχείων.

«Οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ μεγάλες. Συνδυάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα μας παρέχουμε στους πελάτες μας μία αποτελεσματική εναλλακτική λύση και τους βοηθάμε να έχουν ασφαλή και επαρκή πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο ανεξάρτητα από τον τόπο εργασίας και την απόσταση» δήλωσε η Karri Alexion-Tierman Director Product Marketing των Windows στη Microsoft. «Με το Data Traveler Workspace της Κingston, οι πελάτες θα μπορούν να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία εργασίας, δουλεύοντας σε περιβάλλον Windows 8 μέσα από ένα USB drive».

«Τον προηγούμενο χρόνο, συνεργαστήκαμε στενά με τη Microsoft για να δημιουργήσουμε ένα USB Flash Drive που πληροί όλες τις απαιτήσεις των Windows to Go, και θα έχει την απόδοση, την ευελιξία και την αντοχή που περιμένουν από εμάς οι πελάτες μας», σχολίασε ο Οδυσσέας  Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology στην Ελλάδα. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις καθώς η αγορά εξελίσσεται και είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε ένας από τους επιλεγμένους κατασκευαστές που προσφέρουν ένα USB Flash Drive πιστοποιημένο από τη Microsoft».

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Πιστοποίημένο για Windows to Go: Οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν ένα bootable εταιρικό εργασιακό χώρο σε ένα ειδικά ρυθμισμένο USB drive
 • USB 3.0 SSD: αξιοποιεί τις προδιαγραφές του USB 3.0 ενσωματώνοντας την τεχνολογία SSD controller για να πετύχει υψηλές ταχύτητες γραφής /ανάγνωσης και χαμηλές συχνότητες
 • Fixed Drive: Δεν έχει σχεδιαστεί για αποθήκευση δεδομένων
 • Εύκολο στη χρήση: επιτρέπει στους χρήστες να μπουν και να δουλεύουν από πολλαπλά PC
 • Eπιπλέον Ασφάλεια: Yποστηρίζει το BitLocker για κρυπτογράφηση δεδομένων και το Trusted Boot, software για προστασία από ιούς
 • Ανθεκτικό: Σε περίπτωση που αφαιρεθεί κατά λάθος, η εργασία μπορεί να συνεχίσει αν ο δίσκος τοποθετηθεί ξανά μέσα σε 60 δευτερόλεπτα
 • Συμβατό: Mε λειτουργικά συστήματα Windows 7 ή Windows 8
 • Συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις: με USB 2.0 για χρήση στα περισσότερα συστήματα
 • Εγγύηση: 2 ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη
 • Ταχύτητα:
  Max Sequential Read/Write speeds: 250/250 MB/s
  Sustained Random 4k Read/Write: 3,750/9,800 IOPS
  PCMARK Vantage HDD Suite Score: 22,250
 • Yποστηρίζει: TRIM και S.M.A.R.T
 • Διατάσεις: 75.29mm x 22.98mm x 16.44mm
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0°C έως 60°C
 • Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20°C έως 85°C

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.