LG EA93 UltraWide με αναλογία 21:9 στις 29 ίντσες

You are currently viewing LG EA93 UltraWide με αναλογία 21:9 στις 29 ίντσες

Σήμερα η LG ανακοίνωσε την LG EA93 UltraWide μια οθόνη με λόγο πλευρών 21:9 και διαγώνιο 29 ιντσών, την πρώτη οθόνη με τέτοια αναλογία πλευρών.

Η νέα LG EA93 UltraWide διαθέτει πάνελ τύπου IPS, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα περισσότερων ανοικτών παραθύρων ταυτόχρονα επάνω στην οθόνη τα οποία θα χρησιμοποιεί την ίδια στιγμή. Η LG EA93 UltraWide ενσωματώνει λειτουργία 4-Screen Split χάρη στην οποία η οθόνη μπορεί να χωρίσει μέχρι και σε τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους τμήματα.

Ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director της LG Electronics Hellas δήλωσε:

Στόχος της LG είναι πάντα να διευρύνει τον ορισμό της τεχνολογίας και να συμβάλλει στην άνεση και την παραγωγικότητα των ανθρώπων. Η οθόνη EA93 UltraWide προσφέρει στον χρήστη ακόμη περισσότερες δυνατότητες και μοναδική εμπειρία θέασης χάρη στις κινηματογραφικές της αναλογίες, την πλούσια χρωματική παλέτα και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της οθόνης στο σύνολό τους, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή προσήλωση της LG στην καινοτομία.

Η νέα LG EA93 UltraWide θα είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο μήνα με τιμή 589 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση