Logitech Webcam C930e με στόχο τους business users

You are currently viewing Logitech Webcam C930e με στόχο τους business users

Η Logitech σήμερα ανακοίνωσε μια νέα webcam την Logitech Webcam C930e η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους business users και τις ανάγκες τους.

Η νέα Logitech Webcam C930e διαθέτει 90 μοίρες οπτικό πεδίο ενώ υποστηρίζει H.264 SVC και UVC 1.5. Η κάμερα έχει δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση full HD, ενώ έχει δυνατότητα high-definition digital pan-tilt-zoom.

Ο φακός της διαθέτει γυαλί Carl Zeiss το οποιο αποτρέπει την παραμόρφωση τύπου fisheye, ενώ η κάμερα είναι optimized για το Microsoft Lync και πλήρως συμβατή με Skype και Cisco.

Η νέα Logitech Webcam C930e θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον ερχόμενο Μάιο με τιμή στις ΗΠΑ 110 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση