Matrox DS1, η αναμονή για Thunderbolt Docking Station τελείωσε [VIDEO]

You are currently viewing Matrox DS1, η αναμονή για Thunderbolt Docking Station τελείωσε [VIDEO]

Μετά από πραγματικά μεγάλη υπομονή όλοι εκείνοι οι χρήστες που αναζητούσαν ένα Thunderbolt Expansion dock θα μπορούν σε λίγες μόνο ώρες να το αγοράσουν. Ο λόγος για το Matrox DS1, το οποίο έχει τσουχτερή τιμή, αλλά φαίνεται πως κάνει τη δουλειά.

Το Matrox DS1 θα προσθέτει στο Mac σας μια Gigabit ethernet θύρα, δύο επιπλέον USB 2.0, μια USB 3.0, θύρα εισόδου / εξόδου ήχου 3,5 χιλιοστών και HDMI ή DVI έξοδο εικόνας, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Η τιμή διάθεσης όπως σας είπαμε θα πονέσει λιγάκι μιας και φτάνει τα 249 δολάρια στις ΗΠΑ, αλλά με βάση τη λογική ότι είναι η πρώτη διαθέσιμη συσκευή του είδους δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια για αυτό το θέμα. Ο ανταγωνισμός από τη Belkin αναμένεται σύντομα, οπότε όποιος δεν το έχει άμεση ανάγκη ας περιμένει λίγο.

https://www.youtube.com/watch?v=Yxbq_mKKrgc

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has One Comment

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ

    Νομίζω ότι τα 250 δολλάρια είναι καλή τιμή για τις ΗΠΑ. Όταν και εφόσον κυκλοφορήσει στην Ελλάδα όχι μόνο δεν θα είναι 250 ευρώ (του 1:1 εικονικής ισοτιμίας) αλλά ίσως να ξεπεράσει τα 350 ευρώ….έτσι για να κερδίζουν κάποιοι με πρόφαση το υψηλό ΦΠΑ….

    Το μηχάνημα είναι εξυπηρετικό αλλά υστερεί στον ανταγωνισμό στο ότι δεν έχει ακόμα μιά USB 3.0 και έξοδο e-SATA για όσους έχουν αρκετές θήκες εξωτερικές.

Αφήστε μια απάντηση