Νέα σειρά ακουστικών MDR-XB από τη Sony

You are currently viewing Νέα σειρά ακουστικών MDR-XB από τη Sony

Χάρη στο Advanced Vibe Structure, τα μπάσα ακούγονται σε μία μεγάλη γκάμα μουσικών στυλ, ενώ ζωντανεύουν τις πιο σύγχρονες μουσικές τάσεις στη νέα σειρά ακουστικών MDR-XB της Sony

Κατασκευάστηκαν για όμορφη αντήχηση

Εάν αγαπάτε τη μουσική, είναι πολύ πιθανόν ο γεμάτος χαρακτήρα ήχος των μπάσων είναι σημαντικός για τη απόλαυσή σας. Είναι η συχνότητα, στην οποία, κυριολεκτικά, νιώθουμε τον ήχο – ο παλμός των μπάσων που κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά.

Για αυτόν το λόγο, η σειρά ακουστικών MDR-XB σχεδιάστηκε για να προσφέρει τέλεια ποιότητα μπάσων. Τα ακουστικά κατασκευάστηκαν για να αναπαράγουν ομαλές συχνότητες μπάσων με χαμηλή αντήχηση, για όποια μουσική σας αρέσει.

Κατασκευασμένα για πιο δυναμικό ήχο

Το μυστικό, πίσω από τη σειρά ακουστικών MDR-XB, είναι η τεχνολογία Advanced Vibe Structure. Πρόκειται για μία καινοτομία ενσωματωμένη στα ακουστικά, η οποία σχεδιάστηκε για να αναπαράγει έντονο, ακριβή ήχο μπάσων, είτε ακούτε τις τελευταίες τάσεις της μουσικής, είτε παλιότερα μουσικά στυλ.

Η τεχνολογία Advanced Vibe Structure λειτουργεί βελτιώνοντας, ενεργά, την ακουστική χωρητικότητα μέσα στην κάψα του ακουστικού για να ακούτε συχνότητες μπάσων με την υψηλότερη απόκριση. Με αυτήν την καινοτομία, δημιουργήσαμε μία σειρά ακουστικών, η οποία προσφέρει καθαρό και δυναμικό ήχο μπάσων σε κάθε είδος μουσικής.

Σχεδιασμένα για ακρόαση με στυλ

Για να βυθίζεστε στον κόσμο της μουσικής, είναι σημαντικό τα ακουστικά σας να τα νιώθετε, να ακούγονται αλλά και να φαίνονται υπέροχα. Αυτή είναι η βασική αρχή, που βρίσκεται πίσω από το στυλ των ακουστικών MDR-XB, τα οποία επανασχεδιάστηκαν και ραφιναρίστηκαν για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τα ακουστικά νέας γενιάς MDR-XB είναι πιο κομψά, πιο λεπτά και πιο ελαφριά, με κάψες που περιστρέφονται και διπλώνουν, ώστε να είναι εύκολα στη μεταφορά και τη φύλαξή τους. Είτε ετοιμάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο, είτε ακούτε μουσική στο τραίνο ή χαλαρώνετε στον καναπέ σας, τα ακουστικά MDR-XB κατασκευάστηκαν για να σας χαρίσουν άνεση, απόδοση και κομψότητα.

Σειρά ακουστικών MDRXBβασικές προδιαγραφές

MDR-XB800 MDR-XB600 MDR-XB400 MDR-XB200 MDR-XB30EX 
Τύπος   Κλειστά, δυναμικά Κλειστά, δυναμικά Κλειστά, δυναμικά Κλειστά, δυναμικά Κλειστά, δυναμικά
Χωρητικότητα (mW) 3000mW 1000mW 1000mW 1000mW 100mW
Μονάδα οδήγησης (mm) 50 mm. τύπου dome 40 mm. τύπου dome 30 mm. τύπου dome 30 mm. τύπου dome 13,5mm. τύπου dome
Συχνότητα (Hz) 3 Hz -28.000 Hz

4 Hz -24.000 Hz

5Hz – 22.000Hz 5Hz – 22.000Hz 4Hz – 24.000Hz
Ευαισθησία (dB/mW) 106 dB/mW 104 dB/mW 100 dB/mW 98 dB/mW 105dB/mW
Μαγνήτης  Νεοδύμιο Νεοδύμιο Νεοδύμιο Φερίτης Νεοδύμιο
Αντίσταση (Ohm) 24Ω στο 1kHz 40Ω στο 1kHz 24Ω στο 1kHz 24Ω στο 1kHz 32Ω στο 1kHz
Μήκος καλωδίου (m) 1,2m 1,2m 1,2m 1,2m 1,2m
Βύσμα  Επίχρυσο βύσμα τύπου stereo mini Επίχρυσο βύσμα τύπου stereo mini Επίχρυσο βύσμα τύπου stereo mini Βύσμα τύπου stereo mini Επίχρυσο βύσμα τύπου stereo mini
Βάρος (g) 290g 220g 150g 120g 8g
Παρεχόμενα αξεσουάρ SS, S, M, L, θήκη μεταφοράς, Κλιπ

 

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.