Νέοι laser εκτυπωτές & πολυμηχανήματα από τη Samsung

You are currently viewing Νέοι laser εκτυπωτές & πολυμηχανήματα από τη Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία τεσσάρων νέων σειρών εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων τεχνολογίας laser.

Τα νέα Xpress M28x5 / 26×5 της Samsung ενσωματώνουν επεξεργαστή Cortex A5 ο οποίος είναι χρονισμένος στα 600MHz, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν και μεγάλη ποσότητα μνήμης φτάνοντας σε απόδοση, ανάλογα με το μοντέλο, μέχρι και τις 28 σελίδες το λεπτό.

Samsung-Printer-SL-M2825DW_003_Right-Angle_Cream-White

Σημαντικό πλεονέκτημα των νέων μοντέλων, σύμφωνα με τη Samsung, είναι η οικονομία που προσφέρουν στο χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο νέο Easy Eco Driver της Samsung χάρη στο οποίο ο χρήστες έχει πολλές νέες δυνατότητες που αφορούν την τελική εκτύπωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για το κόστος των νέων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση