Νέο SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive

You are currently viewing Νέο SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive

Η SanDisk ανακοίνωσε ένα νέο USB flash drive το Extreme USB 3.0 μια πρόταση η οποία προσφέρει ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Το νέο SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης έως 190 MB/s δίνοντας έτσι στον κάτοχο του τη δυνατότητα μεταφοράς HD video, φωτογραφιών ή άλλων μεγάλων σε μέγεθος αρχείων έως και 10 φορές ταχύτερα συγκριτικά με ένα κοινό USB flash drive τεχνολογίας USB 2.0.

Μαζί με το νέο SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive θα βρείτε και το πρόγραμμα SecureAccess της SanDisk το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει κρυπτογράφηση 128-bit για τα αρχεία σας. Επιπλέον η SanDisk παρέχει 2 GB χώρου online για εύκολο backup και πρόσβαση στα αρχεία σας από παντού.

Στα θετικά η υποστήριξη του SanDisk Extreme USB 3.0 Flash Drive με εφ’ όρου ζωής εγγύηση

Παρακάτω δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου USB flash drive της SanDisk.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

– Ταχύτητες μεταφοράς έως και 190 MB/s
– USB 3.0 (Συμβατό με USB 2.0)
– Κρυπτογράφηση με κωδικό πρόσβασης  Συμπεριλαμβάνεται το λογισμικό SanDisk SecureAccess
– Online αντίγραφα ασφαλείας (μέχρι 2GB διατίθεται προαιρετικά) που προσφέρονται από YuuWaa
– Εγγύηση: Εφ’όρου ζωής
– Διαθέσιμες χωρητικότητες 16 GB, 32 GB και 64 GB[/stextbox]

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.