Τα νέα HP Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος

You are currently viewing Τα νέα HP Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος

Το FullPC βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η HP για την παρουσίαση της νέας σειράς εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage και σας μεταφέρει πληροφορίες για όλα τα νέα μοντέλα που είδε εκεί.

Η HP ανακοίνωσε τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς Deskjet Ink Advantage τα οποία, όπως άλλωστε γίνεται πολύ ξεκάθαρο και από το όνομα τους, έχουν ως πλεονέκτημα τα νέα μελάνια τα οποία αυξάνουν κατακόρυφα την οικονομία κατά την εκτύπωση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της HP η οικονομία που προσφέρουν τα νέα μοντέλα μπορεί να φτάσει ακόμα και την εκτύπωση των διπλάσιων σελίδων.

Τα νέα μοντέλα που είδαμε ήταν όλα πολυμηχάνηματα με δυνατότητα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Το νέο HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One είναι το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς, ενώ το HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One προσφέρει επιπλέον ασύρματη εκτύπωση. Τα νέα HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One επιπλέον διαθέτουν τη λειτουργία HP Wireless Direct Printing, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτυπώσουν απ’ ευθείας χωρίς τη μεσολάβηση δικτύου με ενσύρματο ή ασύρματο router. Τέλος τα HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One και HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One διαθέτουν επιπλέον λειτουργία αποστολής και λήψης fax, στοχεύοντας και μικρές ομάδες εργασίας.

Εμάς μας άρεσε ότι τα νέα μελάνια της HP είναι οικονομικά με τιμές που ξεκινούν από τα 8,5 ευρώ για ονομαστική αυτονομία 600 σελίδων, τιμή εξαιρετικά καλή, ενώ οι τιμές των νέων πολυμηχανημάτων ξεκινούν από τα 69 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση