TRENDnet TEW-714TRU Ethernet-to-WiFi [VIDEO]

You are currently viewing TRENDnet TEW-714TRU Ethernet-to-WiFi [VIDEO]

Η εταιρεία TRENDnet ανακοίνωσε την κυκλοφορία του TEW-714TRU, ενός ασύρματου δρομολογητή που ως στόχο του έχει όσους ταξιδεύουν τακτικά και η Ethernet σύνδεση που προσφέρουν τα ξενοδοχεία δεν τους καλύπτει. 

Το N150 Wireless Router Travel [TEW-714TRU] λειτουργεί ως router ή repeater, διαθέτει μία θύρα USB για διαμοίραση αρχείων και μία θύρα USB ικανή να φορτίσει τις φορητές συσκευές σας.

TRNetAD960

Οι προδιαγραφές του αναλυτικά είναι οι εξής :

– Δίκτυο WiFi IEEE 802.11 b/g/n [150 Mbps]
– 1 x USB γρήγορης φόρτισης
– 1 x USB για διαμοίραση/ανάγνωση αρχείων
– 1 x 10/100 Mbps θύρα Ethernet
– Λειτουργία Router/Repeater/WISP
– WPS κουμπί , το κουμπί επαναφοράς, ενδεικτική λυχνία LED
– Βύσματα τροφοδοσίας για ΗΠΑ, ΕΕ, Μ.Βρετανία
– Κατανάλωση : 2.5 W [max]
– Διαστάσεις : 81 x 50 x 39 mm, βάρος 120gr

Για να μοιράσετε την ενσύρματη σύνδεση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ενεργοποιείτε την συσκευή σε λειτουργία “Router”. Την τοποθετείτε σε μια πρίζα και με ένα καλώδιο δικτύου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται [3 μέτρων], την συνδέεται στην υποδοχή Ethernet, στον τοίχο.

TRNet150960

Εναλλακτικά, αν το ξενοδοχείο σας παρέχει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να ρυθμίσετε το TEW-714TRU σε λειτουργία “Repeater” και χρησιμοποιώντας το WPS να μοιραστείτε το σήμα [λειτουργεί και ως ενισχυτής] με τους συναδέλφους σας, πληρώνοντας μόνο για έναν κωδικό πρόσβασης.

Η συσκευή θα διατεθεί προς πώληση σε διαδικτυακά καταστήματα με συνιστώμενη λιανική τιμή τα 59,99 δολάρια ΗΠΑ και εγγύηση τριών χρόνων.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση