Νέα mirrorless Fujifilm X-E1

You are currently viewing Νέα mirrorless Fujifilm X-E1

Η Fujifilm ανακοίνωσε νέο μοντέλο της σειράς X η οποία αποτελείται από mirrorless φωτογραφικές μηχανές, τη νέα Fujifilm X-E1. Η νέα πρόταση της Fujifilm έρχεται με σημαντικά καλύτερη τιμή από την, εξαιρετική κατά τα άλλα, X-Pro1.

Η νέα Fujifilm X-E1 έρχεται με αισθητήρα APS-C στα 16,3 MPixels και σώμα με όγκο 30% μικρότερο από εκείνο της X-Pro1. Στην πίσω πλευρά της διαθέτει μια οθόνη 2,8 ιντσών LCD ενώ το EVF είναι OLED και διαθέτει 2,36 εκατομμύρια dots. Η νέα X-E1 έρχεται με υποστήριξη για ISO 100-25.600, διαθέτει ενσωματωμένο pop-up flash, ενώ μπορεί να κάνει λήψη video ανάλυσης 1080p.

Η κάμερα είναι συμβατή με του φακούς M χρησιμοποιώντας ένα προαιρετικό M mount adapter, είτε μπορεί ο χρήστης να επιλέξει φακούς από τη νέα σειρά φακών X της Fujifilm.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση