Nikon Coolpix S800c, φωτογραφική με Android

You are currently viewing Nikon Coolpix S800c, φωτογραφική με Android

Η Nikon τόλμησε και ανακοίνωσε την πρώτη Android κάμερα της, τη νέα Nikon Coolipix S800c η οποία σε μια πρώτη ματία αφήνει καλές εντυπώσεις με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Στην εμπρός πλευρά της νέας Nikon Coolpix S800c τίποτα δεν προδίδει ότι αυτή compact η φωτογραφική μηχανη της Nikon έχει κάτι ξεχωριστό. Στην πίσω πλευρά της όμως η μεγάλη OLED οθόνη αφής των 3,5 ιντσών κάνει σαφές το τι θα πρέπει ο χρήστης να πρέπει να περιμένει.

Η Coolpix S800c τρέχει Android 2.3 Gingerbread, ενώ διαθέτει αισθητήρα 16MPixels και φακό 25-250mm ο οποιος της δίνει τη δυνατότητα για 10x οπτικό zoom.

Ως μια γνήσια συσκευή που τρέχει Android η νέα Coolpix S800c διαθέτει ενσωματωμένο τόσο GPS όσο και Wi-Fi, ενώ ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση στο Play Store της Google για να ενσωματώσει τις αγαπημένες του εφαρμογές.

Η νέα Nikon Coolpix S800c θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα στις ΗΠΑ με τιμή 345 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση