Samsung NX300 με δώρο το Adobe Lightroom 4.4

You are currently viewing Samsung NX300 με δώρο το Adobe Lightroom 4.4

Την Samsung NX300 την είδαμε στην CES 2013. Την αρκετά λοιπόν μικρή και εντυπωσιακή mirrorless φωτογραφική μηχανή, διάδοχο της NX210, φαίνεται πως επέλεξε η κορεατική εταιρεία για να προωθήσει στην αγορά πακέτο με ένα δημοφιλές, χρήσιμο και όχι ιδιαίτερα φτηνό λογισμικό. 

Πρόκειται για το δημοφιλές Adobe Lightroom στην έκδοση 4.4, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με πολλές και αξιόλογες δυνατότητες. Η δε NX300 φέρει αισθητήρα CMOS 20.3ΜΡ [APS-C], μια οπίσθια οθόνη αφής AMOLED 3.3 ιντσών [768Κ] με δυνατότητα κλίσης ενώ μπορεί να προσφέρει στον χρήστη ISO από 100 έως 256,000.

SamNX300960

Από το HDMI που διαθέτει μπορούμε να θαυμάσουμε σε μεγαλύτερη οθόνη το βίντεο 1080p που μπορεί να τραβήξει και με την αγορά ειδικού φακού [45mm F1.8 2D/3D] έχουμε και την δυνατότητα να αποθανατίσουμε τις λήψεις μας και σε 3D.

SamNX3003d960

Κερασάκι στην … τούρτα η παρουσία Wi-Fi συνδεσιμότητας, καθιστώντας την σύνδεση της με τις SMART τηλεοράσεις της εταιρείας παιχνιδάκι αλλά και με την χρήση των ενσωματωμένων εφαρμογών να επιτρέπει την αποστολή email αλλά και sharing του υλικού.

SamNX300SP960

Η αποθήκευση γίνεται με χρήση κάρτας SD [SD, SDHC, SDXC] και η μπαταρία της είναι χωρητικότητας 1130mAh. Αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την Άνοιξη και η τιμή για το κιτ με τον φακό των 20-50mm θα είναι μάλλον λίγο τσουχτερή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση