Sony SLT Α58

You are currently viewing Sony SLT Α58

Nέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLT από την Sony με επιρροές που ξεκινούν από την τεχνολογία Translucent Mirror Technology και φθάνουν έως την TRILUMINOS Colour.

Η νέα Sony SLT A58 είναι στην πραγματικότητα η πρώτη μηχανή με εναλλάξιμους φακούς της Sony, που υποστηρίζει το νέο standard της εταιρείας, TRILUMINOS Colour. Χάρη σε αυτό είναι σε θέση να οδηγήσει με σωστό χρώμα τις νέες BRAVIA.

sony-slt-a58-2

H Sony SLT A58 χρησιμοποιεί αισθητήρα CMOS, Exmor APS HD, με ανάλυση 20,1 MPixels, επεξεργαστή BIONZ, ενώ εκτός των άλλων επιτρέπει την λήψη video με ανάλυση full HD στα 1920×1080 pixels σε συμπίεση AVCHD.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 Sony SLT-A58
Αισθητήρας εικόνας Exmor APS HD CMOS
Ενεργά pixel 20,1 megapixel (κατά προσέγγιση)
Εύρος ευαισθησίας ISO 100 – 16000 (25600 με Multi Frame NR)
Σύστημα Αυτόματης Εστίασης (AF) Live προεπισκόπηση AF Phase detection 15 σημείων με 3 διασταυρούμενους αισθητήρες, με AF tracking σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE
Λειτουργία Continuous burst shooting (μέγ.) 5 fps (8 fps σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE)
Εγγραφή ταινιών Σύστημα Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο Σκόπευτρο OLED Tru-Finder με 100% κάλυψη πεδίου
Οθόνη LCD 460k-dot 6,7 εκ. (2,7-type) με ρυθμιζόμενη γωνία
Λειτουργίες σύνθεσης εικόνας Auto HDR, Hand-held Twilight, Sweep Panorama, Anti Motion Blur, Multi Frame Noise Reduction
Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot INSIDE
Ενσωματωμένο φλας GN 10
Διασυνδέσεις HDMI, Multi Interface Shoe, Multi Terminal, Υποδοχή καρτών Memory Stick Duo / SD
Picture Effect 11 τύποι, 15 παραλλαγές
Διαστάσεις 128,6 x 95,5 x 77,7 χλστ. (κατά προσέγγιση)
Βάρος (μόνο σώμα) 492 γρ. (κατά προσέγγιση)
Διάρκεια λήψεων Με χρήση σκοπεύτρου Tru-Finder: 690 λήψειςΜε χρήση οθόνης LCD: 700 λήψεις

 

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.