Τα specs της νέας full frame SLT φωτογραφικής Sony A99 διέρρευσαν

You are currently viewing Τα specs της νέας full frame SLT φωτογραφικής Sony A99 διέρρευσαν

Όχι σε ένα αλλά σε δύο blogs διέρρευσαν σήμερα τα χαρακτηριστικά της νέα SLT φωτογραφικής μηχανής της Sony με το όνομα Α99. Οι πληροφορίες λοιπόν για τη νέα Sony SLT-a99 είναι πολλές και … διασταυρωμένες. Η νέα Sony SLT-a99 διαθέτει αισθητήρα 24,3 MPixels full frame, κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι επαγγελματίες του χώρου. Το εύρος ISO που υποστηρίζει είναι από 100 έως 25.600, διαθέτει μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000, αλλά και 10 fps για continuous λήψεις.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της νέας SLT-a99 όμως δεν σταματούν εκεί αφού το RAW output είναι 14-bit, διαθέτει σύστημα AF 102 σημείων και δυνατότητα για auto HDR λήψεις. Η εγγραφή video σε full HD ανάλυση στα 60 fps περιλαμβάνεται, όπως και η HDMI έξοδος.

Τη νέα πρόταση της Sony θα τη δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου επίσημα, ενώ είναι η πρώτη full frame φωτογραφική μηχανή που παρουσιάζει η εταιρεία μετά την αρκετά καλή A850 που είχαμε δει πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Πηγή: Sony Alpha Rumors & Photorumors

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση