To iPhone η δημοφιλέστερη φωτογραφική μηχανή στον πλανήτη [VIDEO]

You are currently viewing To iPhone η δημοφιλέστερη φωτογραφική μηχανή στον πλανήτη [VIDEO]

Το νέο διαφημιστικό video της Apple μας γνωστοποιεί ότι η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη είναι εκείνη του iPhone 5.

Σύμφωνα λοιπόν με την Apple η δημοφιλέστερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο διαθέτει ένα εξαιρετικό φακό για φωτογραφίες, βρίσκεται μόνιμα στα χέρια του χρήστη αφού είναι μικρή σε μέγεθος και πολύ ελαφριά, ενώ συνοδεύεται από πάρα πολλά apps τα οποία αυξάνουν τη χρηστικότητα αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες.

Μέχρι να δούμε το επερχόμενο iPhone 5S με τον αισθητήρα των 12 MPixels και πιθανότατα καλύτερο φακό απλά θα κάνουμε υπομονή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση