Το πρώτο 4Κ video της Canon EOS-1D C

You are currently viewing Το πρώτο 4Κ video της Canon EOS-1D C

Και ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την παρουσίαση της νέας Canon EOS-1D C το πρώτο 4K video από μοντέλο προ-παραγωγής είναι γεγονός. 

Τα παιδιά από το EOSHD προφανώς έχουν μια Canon EOS-1D C προ-παραγωγής στα χέρια τους και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το πρώτο video 4Κ από την επερχόμενη νέα κάμερα της Canon.

To αρχείο που η κάμερα έχει εγγράψει στην κάρτα μνήμης έχει ανάλυση 4096×2048 pixels και είναι MJPEG, ενώ κατά τη μεταφορά του στο Vimeo η ανάλυση έγινε 1920×1080 pixels σε format H.264.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση