Θύμα hackers έπεσε η σελίδα υποστήριξης του Viber

You are currently viewing Θύμα hackers έπεσε η σελίδα υποστήριξης του Viber

Ο Syrian Electronic Army [SEA] ισχυρίζεται ότι έκανε hack τη σελίδα υποστήριξης της δημοφιλούς υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων Viber.

Εκπρόσωποι της εταιρείας που διαθέτει το Viber αναφέρουν ότι οι hackers επιτέθηκαν στη σελίδα υποστήριξης της δημοφιλούς υπηρεσίας και αυτό έγινε μετά από επιτυχημένη προσπάθεια phishing σε υπάλληλο της εταιρείας.

Η εταιρεία σημειώνει ότι δεν έχει αποκαλυφθεί κανένα προσωπικό δεδομένο χρηστών, ενώ η βάση δεδομένων της δημοφιλούς υπηρεσίας δεν έχει επηρεαστεί με κανένα τρόπο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση