Το Virus Bulletin πιστοποιεί το Panda Cloud Antivirus Pro

You are currently viewing Το Virus Bulletin πιστοποιεί το Panda Cloud Antivirus Pro

Στις δοκιμές που πραγματοποιεί το Virus Bulletin διακρίθηκε με την πιστοποίηση VB100 το Panda Cloud Antivirus Pro.

Η αξιολόγηση του Virus Bulletin ήταν συγκριτική μεταξύ συνολικά 50 antivirus και πραγματοποιήθηκε σε σύστημα με Windows 7 Professional. Η δοκιμή αποτελούνταν από τρία κύρια μέρη: on-demand δοκιμές, on-access δοκιμές και false positive. Το Panda Cloud Antivirus Pro κατάφερε να ανταπεξέλθει στο 100% όσον αφορά τις on-demand και on-access δοκιμές, καθώς και με μηδενικά false positives. Επιπλέον το Virus Bulletin ανέφερε ιδιαίτερα θετικά σχόλια σχετικά με το interface αλλά και την ευκολία χρήστης του Panda Cloud Antivirus Pro.

Σχολιάζοντας την εξασφάλιση της πιστοποίησης VB100, ο Pedro Bustamante, Senior Research Advisor της Panda Security, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που λάβαμε και πάλι μέρος στις  συγκριτικές αξιολογήσεις του Virus Bulletin, μετά την απόφασή τους να εντάξουν και cloud connection στις δοκιμές τους. Η Panda Security είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στην cloudbased ασφάλεια του υπολογιστή για καταναλωτές και επιχειρήσεις και αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζει την επιτυχία μας στην παροχή ελαφρών λύσεων με τις καλύτερες δυνατότητες καθαρισμού των συστημάτων».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή υπάρχουν στο site του Virus Bulletin.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.