Adobe Photoshop Express στα Windows RT και Windows 8

You are currently viewing Adobe Photoshop Express στα Windows RT και Windows 8

Το Adobe Photoshop Express είναι η πιο πρόσφατη σημαντική προσθήκη σε μια λίστα από νέες εφαρμογές που έρχονται στα Windows 8 και τα Windows RT

Όπως και πολλές από τις δωρεάν εφαρμογές που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, το πρακτικό αυτό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι ένα από τα καλύτερα του ρεπερτορίου των Windows 8. Ωστόσο, υπάρχει και η δυνατότητα να αυξήσετε τις δυνατότητες του δωρεάν αυτού λογισμικού, με την χρήση των “Looks”.

APECP960

Τα “Looks” είναι σετ φίλτρων, 20 το καθένα, με κόστος 2,6 ευρώ ανά σετ, τα οποία υπόσχονται να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στις φωτογραφίες που θα τα εφαρμόσετε. Υπάρχει και ένα φίλτρο για μείωση θορύβου, με δύο ξεχωριστές λειτουργίες, το οποίο όμως κοστολογείται περισσότερο από 4 ευρώ.

APESpec960

Το νέο Photoshop Express λειτουργεί σε PC και tablet και μπορεί να επεξεργαστεί εικόνες και κατευθείαν από την φωτογραφική μηχανή του tablet σας. Είναι συνδεδεμένο με την cloud υπηρεσία Adobe Revel, που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις φωτογραφίες σας σε παραπάνω από μία συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε την ίδια εικόνα στον υπολογιστή σας και στο Windows tablet, σας χωρίς να χρειάζεται να την μεταφέρετε.

AdRev960

Το περιβάλλον έχει διαμορφωθεί ειδικά για χρήση με οθόνη αφής, οπότε για παράδειγμα η λήψη μιας φωτογραφίας απαιτεί απλά ένα άγγιγμα στην οθόνη. Δια της αφής εκτελούνται και τα ρετουσαρίσματα αλλά και οι υπόλοιπες λειτουργίες της εφαρμογής, χωρίς να αποκλείονται άλλες συσκευές εισόδου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση