Αυτές είναι οι retail συσκευασίες των Windows 8

You are currently viewing Αυτές είναι οι retail συσκευασίες των Windows 8

Στα τέλη Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα Windows 8 αλλά η αποκάλυψη για τις συσκευασίες των retail εκδόσεων του νέου λειτουργικού συστήματος έγινε ήδη από διαρροή.

Το The Verge αποκάλυψε τις συσκευασίες για τις νέες retail εκδόσεις τόσο των Windows 8 όσο και των Windows 8 Pro. Οι νέες συσκευασίες διαθέτουν έντονο το νέο σχήμα τραπεζίου που διαθέτει το ανανεωμένο λογότυπο των Windows 8. Η βασική έκδοση των Windows 8 έρχεται σε συσκευασία στην οποία κυριαρχεί το λευκό, ενώ η αντίστοιχη των Windows 8 Pro κάνει αντίθεση χάρη στο κυρίαρχο μαύρο χρώμα της συσκευασίας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση