Αναβαθμίστε το iPhone σας σε iOS 7 beta … στην Ινδία

You are currently viewing Αναβαθμίστε το iPhone σας σε iOS 7 beta … στην Ινδία

Για τους κανονικούς χρήστες iPhone, η αναβάθμιση σε iOS 7 σημαίνει αναμονή μέχρι το φθινόπωρο όπου και η τελευταία και πολυαναμενόμενη έκδοση του iOS αναμένεται να κυκλοφορήσει. Αν όμως τυχαίνει να βρίσκεστε κοντά στην Ινδία τότε είστε τυχεροί, γιατί όπως φαίνεται εκεί μπορεί κανείς να αγοράσει ένα iPhone 5 με το iOS 7 beta προεγκατεστημένο. 

Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού ο μεταπωλητής διαθέτει την συσκευή στην κανονική εμπορική του τιμή, ίδια με αυτήν που θα αγοράζατε σήμερα ένα κανονικό 5άρι με iOS 6.

iPhone57Ind960

Και για εκείνους που είχαν αγοράσει την συσκευή τους νωρίτερα από την “καταπληκτική” αυτή προσφορά, το κατάστημα χρεώνει 20 δολάρια ΗΠΑ για εγκατάσταση του iOS 7 σε iPhone 5 και 23 δολάρια για το iPad.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iOS 7 επί του παρόντος είναι ακόμα σε beta μορφή, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν δυνατότητες που ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί, σφάλματα που περιμένουν να διορθωθούν και είναι πολύ πιθανό η τελική σχεδίαση καθώς και τα χαρακτηριστικά να διαφέρουν από την beta σε αρκετά σημεία.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η διαδικασία αυτή είναι κατοχυρωμένη, νομικά τουλάχιστον, αλλά αν είστε στην Ινδία, μπορείτε να επισκεφτείτε την iCentreIndia και έναντι περίπου 15 ευρώ να πάρετε το iOS 7 beta, ίδιο με αυτό που έχουν στα χέρια τους οι developers της Apple.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση