Διαθέσιμη η εφαρμογή του Dropbox για Windows 8 / RT

You are currently viewing Διαθέσιμη η εφαρμογή του Dropbox για Windows 8 / RT

Σήμερα έγινε διαθέσιμη στο Windows Store η επίσημη εφαρμογή του Dropbox για Windows 8 και Windows RT.

Η εφαρμογή διαθέτει πολύ βασικές λειτουργίες και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι στο μέλλον θα δούμε updates τα οποία θα προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα αρχεία σας και να τα κάνετε preview, να τα ανοίξετε να τα επεξεργαστείτε και να τα αποθηκεύσετε μέσα από άλλες εφαρμογές των Windows 8. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα διαμοιρασμού φωτογραφιών, αρχείων ή φακέλων μέσω του Share Charm.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση