Ελέγξτε αν οι εφαρμογές σας είναι συμβατές με το Mountain Lion

You are currently viewing Ελέγξτε αν οι εφαρμογές σας είναι συμβατές με το Mountain Lion

Σε λίγες ώρες στο Mac App Store θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα το Mountain Lion της Apple. Προετοιμαστείτε για την αναβάθμιση και ελέγξτε αν οι εφαρμογές σας είναι συμβατές με το νέο λειτουργικό για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. 

Στο Roaring Apps μπορείτε να βρείτε για σχεδόν κάθε εφαρμογή που κυκλοφορεί αν είναι συμβατή με το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple. Με αυτό τον θα είστε προετοιμασμένοι και δεν θα βρεθείτε με προβλήματα μετά την αναβάθμιση. Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια άλλη εφαρμογή αντίστοιχης λειτουργικότητας ή θα προχωρήσετε σε αναβάθμιση εφόσον κάποια νεότερη έκδοση της εφαρμογής τρέχει στο Mountain Lion.

Στο site θα βρείτε και λίστα συμβατότητα με εφαρμογές για το Lion, οπότε είναι χρήσιμο για όλους.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση