Flashify για Android [root users only]

You are currently viewing Flashify για Android [root users only]

Μια εφαρμογή για Android που υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τα χέρια εκείνων που επιθυμούν να “φλασάρουν” τις αγαπημένες τους συσκευές χωρίς πολλές επανεκκινήσεις και μπερδεμένες διαδικασίες. 

Το Flashify, όπως το ονομάζει ο δημιουργός του Christian Göllner [μέλος της κοινότητας των XDA Developers], μπορεί να εγκαταστήσει στην συσκευή σας με απλά βήματα είδωλα “boot” τύπου .img καθώς και .zip αρχεία, εκ των έσω.

Τα χαρακτηριστικά, που την κάνουν να διαφέρει από άλλες παρόμοιες εφαρμογές που απευθύνονται σε root χρήστες, είναι τα εξής :

– Φλασάρισμα ειδώλων εκκίνησης και επαναφοράς, χωρίς καν να χρειαστεί να περάσετε σε λειτουργία Recovery.
– Φλασάρισμα αρχείων zip.
– Εναλλακτική λύση για το άδειασμα της cache μνήμης, του Dalvik και του συνόλου των δεδομένων κατά τη χρήση επαναφοράς TWRP [TeamWin Recovery Project].
– Βackup και restore του πυρήνα και ανάκτησης του μέσω της κάρτα SD ή από υπηρεσίες όπως το Dropbox
– Αυτόματος συγχρονισμός με το Dropbox για αντιγράφα ασφαλείας μεταξύ των συσκευών και του υπολογιστή σας
Ημερολόγιο με τις πρόσφατες εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις που έγιναν στη συσκευή

FlaScr960

Συνεργάζεται άψογα με τις εξής συσκευές : Galaxy Nexus, Nexus 7, Nexus 4 και Nexus 10.

Ο δημιουργός της δε προτρέπει οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος και κατέχει το “άθλημα”, να την δοκιμάσει και να του στείλει feedback για την συμπεριφορά της συσκευής του [μοντέλο, rom, patches].

NexFla960

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, απαιτεί Android 2.2 ή μεταγενέστερο, αλλά έχει ένα όριο στα 3 “φλασαρίσματα” ανά ημέρα. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το όριο αυτό μέσω in-app αγοράς.

Προσοχή : η εφαρμογή αυτη απευθύνεται σε χρήστες που έχουν σχετική εμπειρία από rooting και flashing.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση