H WD προειδοποιεί για απώλεια δεδομένων στο OS X Mavericks

You are currently viewing H WD προειδοποιεί για απώλεια δεδομένων στο OS X Mavericks

Η Western Digital σε ανακοίνωση της προειδοποιεί τους χρήστες που αναβάθμισαν τα Mac OS X συστήματα τους στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος 10.9, γνωστή και ως Mavericks, για πιθανή απώλεια δεδομένων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε εξωτερικούς δίσκους της. 

Στο email που στάλθηκε γίνεται αναφορά σε λογισμικό όπως ο Drive Manager, ο Raid Manager και το SmartWare.

MLMVK960

Φαίνεται πως η χρήση των παραπάνω εφαρμογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες χρόνια τώρα από την παραπάνω κατασκευάστρια σκληρών δίσκων, μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή των δεδομένων που βρίσκονται σε κάποια εξωτερική μονάδα αποθήκευσης αν είναι εγκατεστημένες σε σύστημα που μετέβει σε αναβάθμιση από Mountain Lion σε Mavericks.

WDAEM960

Η εταιρεία ζητά από τους χρήστες την άμεση απεγκατάσταση και επανεκκίνηση των συστημάτων, ζητώντας κατά κάποιο τρόπο συγνώμη για το συμβάν και φυσικά ανακοινώνει ότι θα γίνει και η απαραίτητη έρευνα που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση