Η Microsoft διορθώνει bug στο Skype το οποίο στέλνει μηνύματα σε λάθος επαφές

You are currently viewing Η Microsoft διορθώνει bug στο Skype το οποίο στέλνει μηνύματα σε λάθος επαφές

Αρκετοί χρήστες του Skype αναφέρουν πρόβλημα μετά το τελευταίο update της εφαρμογής. Το πρόβλημα αφορά την λανθασμένη αποστολή μηνυμάτων σε τυχαίους χρήστες από την λίστα επαφών.

Όπως αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και σε αρκετές περιπτώσεις τα μηνύματα των χρηστών όχι μόνο δεν καταλήγουν στον παραλήπτη τους, αλλά φθάνουν στο inbox ενός τυχαίου χρήστη από την contact list του.

Το σφάλμα φαίνεται να είναι εντελώς τυχαίο μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι χρήστες στα forum υποστήριξης του Skype, το ποσοστό αποστολής των λανθασμένων μηνυμάτων διαφέρει από χρήστη σε χρήστη.

Από πλευράς του Skype έχουν ήδη δηλώσει ότι εργάζονται για τη διόρθωση του προβλήματος, κάτι που θα γίνει με επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση