Η Microsoft παρουσιάζει το Bing Desktop Search

Bing Desktop

Σήμερα έκανε διαθέσιμο για download η Microsoft την εφαρμογή Bing Desktop σε Beta έκδοση. Το software είναι ένα εργαλείο αναζήτησης για το σύστημα σας με Windows 7, ενώ η Microsoft αισιοδοξεί ότι χάρη σε αυτή την εφαρμογή θα αυξήσει τα μερίδια της στην αγορά των μηχανών αναζήτησης, αφήνοντας κάποια στιγμή την Google πίσω. 

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για download από το site της Microsoft και θα σας ενημερώσουμε ότι, όσο και αν σας φανεί περίεργο, αυτή η beta έκδοση δεν τρέχει στην Preview έκδοση των Windows 8 αλλά μόνο στα Windows 7.

Η εφαρμογή είναι εύκολα προσβάσιμη, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ο browser σας. Επιπλέον τo Bing Desktop φέρνει και μια λειτουργία η οποία θα φανεί ενδιαφέρουσα σε αρκετούς. Μπορεί να ανανεώνει το bagkground του desktop σας αυτόματα με την εικόνα που υπάρχει στη σελίδα του Bing στο internet.

Χωρίς να μας έχει ενθουσιάσει, κάτι για το οποίο θα χρεώσουμε το beta της έκδοσης, μας επιτρέπει να σας προτείνουμε τη δοκιμή της εφαρμογή αν έχετε Windows 7 εγκατεστημένα στο σύστημα σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση