Η Microsoft τρολάρει τους haters του Internet Explorer [VIDEO]

You are currently viewing Η Microsoft τρολάρει τους haters του Internet Explorer [VIDEO]

Η Microsoft με τη διαφημιστική της καμπάνια για τον Internet Explorer βάζει στο στόχο της όλους εκείνους που τρολάρουν εις βάρος του δημοφιλούς browser και περνά τα δικά της μηνύματα.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει τον τίτλο “o browser που αγαπάτε να μισείτε” και από μόνος του δείχνει τις προσθέσεις της Microsoft. Όπως και να έχει ο Internet Explorer παραμένει ο κυρίαρχος παγκοσμίως, όσον αφορά το μερίδιο αγοράς και αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Ας μην γράφουμε όμως άλλα σχετικά, δείτε το video που ακολουθεί και διασκεδάστε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση