Η Nvidia διαθέτει τους GeForce 306.97 drivers

You are currently viewing Η Nvidia διαθέτει τους GeForce 306.97 drivers

Με το βλέμμα στην κυκλοφορία της GeForce GTX 650 Ti η Nvidia σήμερα έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση τη σουίτας οδηγών και εφαρμογών που διαθέτει για τη σειρά GeForce η οποία μεταξύ άλλων είναι συμβατή με Windows 8.

Η νέα έκδοση 306.97 των drivers της Nvida είναι έχει πάρει την έγκριση WHQL από τη Microsoft για συμβατότητα με τα Windows και φέρνει όχι μόνο υποστήριξη για τη νέα GPU της εταιρείας αλλά και αυξημένη συμβατότητα και καλύτερη απόδοση σε games όπως τα Borderlands 2, Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier και World of Warcraft: Mists of Pandaria. Επιπλέον έχουν προστεθεί 3D profiles για ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από το site της Nvidia.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση