Κατεβάστε τα Windows 8.1

You are currently viewing Κατεβάστε τα Windows 8.1

Πριν λίγα λεπτά, συγκεκριμένα στις 14.00 ώρα Ελλάδος έγινε διαθέσιμη η  αναβάθμιση για τα Windows 8 με την οποία το λειτουργικό σας θα αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 δωρεάν.

Η νέα έκδοση των Windows παρέχεται δωρεάν στους χρήστες των Windows 8 οι οποίοι μπορούν να κατεβάσουν άμεσα τη νέα έκδοση μέσα από το Windows Store.

Το χαρακτηριστικό που όλοι – ή τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία – περιμένουν με αγωνία είναι το παλιό καλό start button. Η νέα έκδοση βέβαια δεν περιορίζεται απλά στην προσθήκη του start button μιας και υπάρχουν αρκετές αλλαγές όπως η δυνατότητα προσθήκης εικόνας στο background των tiles της κεντρικής οθόνης και η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους των tiles.

Επιπλέον τα Windows 8.1 ενσωματώνουν τον Internet Explorer 11, ενώ η συνδεσιμότητα τους στο cloud, μέσω βέβαια της υπηρεσίας Skydrive έρχεται “ενισχυμένη”.

Για όσους δεν έχουν Windows 8 στον υπολογιστή τους και θέλουν να περάσουν απ’ ευθείας στα Windows 8.1 από αύριο θα υπάρχουν στα καταστήματα διαθέσιμα πακέτα για αγορά, ενώ όλοι οι νέοι υπολογιστές αναμένεται να έρχονται πλέον με προ-εγκατεστημένα τα Windows 8.1.

Εμείς ήδη κατεβάζουμε, εσείς;

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση