Η Microsoft αναβαθμίσει το AutoUpdate για το Office for Mac

You are currently viewing Η Microsoft αναβαθμίσει το AutoUpdate για το Office for Mac

Η Microsoft έκανε διαθέσιμη την έκδοση 2.3.4 του AutoUpdate για το Office for Mac η οποία αντικαθιστά πλήρως την παλαιότερη έκδοση του auto-updater και αφορά τόσο το Office 2008 όσο και το νεότερο Office 2011.

Η Microsoft αναφέρει ότι η νέα έκδοση του AutoUpdate είναι μέρος της συνεχής προσπάθειας έτσι ώστε οι Mac users που χρησιμοποιούν προϊόντα της εταιρείας να έχουν τις τελευταίες εκδόσεις των προϊόντων της. Το update είναι απαραίτητο και για την παλαιότερη έκδοση Office 2008, όσο και για την τρέχουσα Office 2011 έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Το νέο AutoUpdate παραμένει μια universal εφαρμογή, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στα παλαιότερα συστήματα με επεξεργαστές PowerPC, όσο όμως και στα νεότερα με επεξεργαστές Intel. Το μέγεθος του αρχείου που πρέπει να κατέβει είναι λιγότερο από ένα MegaByte, ενώ χρειάζεται Mac OS X έκδοση 10.4.9 ή νεότερη.

Τη νέα έκδοση του AutoUpdate μπορείτε να την κατεβάσετε άμεσα από το site της Microsoft.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση