Office 2013 Professional Plus δωρεάν για όλους

You are currently viewing Office 2013 Professional Plus δωρεάν για όλους

Στα τέλη του ερχόμενου Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Office 2013 αλλά η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν δωρεάν για 60 ημέρες την τελική έκδοση του Office 2013 Professional Plus.

Όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία η Microsoft, δίνει τη δυνατότητα εγγραφής στην σελίδα που αφορά το Office 2013 και παρέχει σε όσους εγγραφούν ένα κλειδί ενεργοποίησης για την δοκιμαστική έκδοση.

Η έκδοση Office 2013 Professional Plus περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και το Lync. Είναι διαθέσιμη σε 32-bit και 64-bit αλλά όχι ακόμα στην Ελληνική γλώσσα. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον ορθογραφικό έλεγχο – ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί για την Ελληνική γλώσσα – αλλά το περιβάλλον της σουίτας.

Καλές δοκιμές και αν έχετε ήδη Windows 8, το Office 2013 φαίνεται πως είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση