Προβλήματα για τους χάρτες στο iOS 6

You are currently viewing Προβλήματα για τους χάρτες στο iOS 6

Το iOS 6 έγινε διαθέσιμο για αναβάθμιση την Τετάρτη και εκατομμύρια χρήστες έχουν προχωρήσει στην αναβάθμιση, μαζί του έρχεται και η αντικατάσταση της εφαρμογής Google Maps με την εφαρμογή Apple Maps η οποία φαίνεται να έχει προβλήματα.

Για τη νέα εφαρμογή Apple Maps η οποία κυκλοφορεί λιγότερο από 48 ώρες, υπάρχουν πολλά παράπονα από χρήστες για ανακρίβειες κυρίως, ενώ ήδη επικρατεί το συμπέρασμα μεταξύ των χρηστών ότι η νέα εφαρμογή έχει παιδικές ασθένειες και δεν είναι όπως τα Google Maps.

Με βάση αυτά τα παράπονα η Apple έκανε σήμερα δήλωση στο AllThingsD η οποία αν και έχει έντονο διπλωματικό ύφος, μας κάνει να αντιληφθούμε ότι το μήνυμα ελήφθη.

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του εκπροσώπου της Apple.

Customers around the world are upgrading to iOS 6 with over 200 new features including Apple Maps, our first map service. We are excited to offer this service with innovative new features like Flyover, turn by turn navigation, and Siri integration. We launched this new map service knowing it is a major initiative and that we are just getting started with it. Maps is a cloud-based solution and the more people use it, the better it will get. We appreciate all of the customer feedback and are working hard to make the customer experience even better.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση