Τα Parallels Desktop 7 και Parallels Mobile υποστηρίζουν πλέον οθόνες Retina [VIDEO]

You are currently viewing Τα Parallels Desktop 7 και Parallels Mobile υποστηρίζουν πλέον οθόνες Retina [VIDEO]

Με updates που κυκλοφορήσαν για το Parallels Desktop 7 και το Parallels Mobile προσφέρεται πλέον υποτήριξη για τις Retina οθόνες της Apple στο νέο MacBook Pro αλλά και στο νέο iPad.

Η υποστήριξη των νέων οθονών υπέρ-υψηλής ανάλυσης που προσφέρει η Apple μέσα από τις εφαρμογές της Parallels είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τελικό χρήστη μιας και όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί σας δίνει τη δυνατοτητα για να τρέξετε ταυτόχρονα πολλά λειτουργικά και ταυτόχρονα να εμφανίζονται όλα μαζί στην οθόνη σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση