Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου η Windows 8 Release Preview

You are currently viewing Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου η Windows 8 Release Preview

Η Microsoft θα διαθέσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου την Windows 8 Release Preview όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Αυτό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η είδηση ήρθε από την Ιαπωνία και το Windows 8 Dev Day, με την Microsoft να επιβεβαιώνει μέσω Twitter την κυκλοφορία της έκδοσης. Η Release Preview για ένα λειτουργικό σύστημα είναι συνήθως το τελικό στάδιο πριν τη τελική εμπορική έκδοση. Αυτή τη στιγμή η Microsoft προσφέρει τα Windows 8 Consumer Preview για δωρεάν download με στόχο τη συγκέντρωση αναφορών σφαλμάτων από χρήστες που θα δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Η διαφορά μεταξύ της τρέχουσας έκδοση και της Release Preview η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο είναι ότι για την τελευταία αναμένεται σημαντικά αυξημένη σταθερότητα, μιας και θα έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα, ενώ θεωρείται ότι είναι η έκδοση που πλησιάζει περισσότερη στην τελική έκδοση του προϊόντος.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση