Το Adobe Premiere Pro CS6 υποστηρίζει πλέον το Retina MacBook Pro σου

You are currently viewing Το Adobe Premiere Pro CS6 υποστηρίζει πλέον το Retina MacBook Pro σου

Η video editing εφαρμογή της Adobe, το Premiere Pro CS6 με update που κυκλοφόρησε η εταιρεία πλέον υποστηρίζει πλήρως την οθόνη Retina του νέου MacBook Pro.

Επιπλέον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Adobe πλέον υποστηρίζεται το HiDPI, αλλά και η ενσωματωμένη GPU, Nvidia GeForce GTX 650M, αν είστε από εκείνους τους τυχερούς οι οποίοι επέλεξαν να αποκτήσουν αυτή τη σύνθεση.

Η Adobe προτείνει την αναβάθμιση άμεσα στη νέα έκδοση είτε από το αυτόματο σύστημα αναβαθμίσεων, είτε χειροκίνητα σύμφωνα με τις οδηγίες από το site της εταιρείας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση