Windows 8 Pro αναβάθμιση με 29,99 ευρώ και δώρο το Media Center

You are currently viewing Windows 8 Pro αναβάθμιση με 29,99 ευρώ και δώρο το Media Center

Σε λίγες ώρα ξεκινά η επίσημη διάθεση των Windows 8, του πλέον σημαντικού λειτουργικού συστήματος που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft μέχρι σήμερα. Μετά τις 00.01 οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν την άδεια για την αναβάθμιση σε Windows 8 Pro προς 29,99 ευρώ.

Πληροφορίες για το νέο λειτουργικό σύστημα αλλά και για την αναβάθμιση οι χρήστες μπορούν να πάρουν από το επίσημο site των Windows 8. Για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση θα πρέπει να έχετε έγκυρη άδεια Windows XP, Windows Vista ή Windows 7.

Όσοι έχουν αγοράσει καινούργιο υπολογιστή με Windows 7 από τις 2 Ιουνίου 2012 και μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2013 μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση σε Windows 8 Pro ακόμα φθηνότερα με 14,99 ευρώ.

Τέλος σημειώστε ότι τα Windows 8 και Windows 8 Pro δεν διαθέτουν προ-εγκατεστημένο το Windows Media Center, την εφαρμογή που μετατρέπει τον υπολογιστή σε σύστημα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Όποιος χρήστης επιθυμεί θα μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το Windows 8 Media Center Pack μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Καλώς να ορίσουν!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση