Windows 8 Pro με 29,99 ευρώ μέχρι την Πέμπτη

You are currently viewing Windows 8 Pro με 29,99 ευρώ μέχρι την Πέμπτη

Τα Windows 8 κυκλοφορήσαν τις 26 Οκτωβρίου 2012 και η Microsoft από τότε τρέχει μια προσφορά για αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό με 29,99 ευρώ. Αυτή η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου και όποιος θέλει να αγοράσει οικονομικά πρέπει να το κάνει τώρα.

Η προσφορά της Microsoft αφορά την download έκδοση Windows 8 Pro, ενώ για όσους δεν τα πάνε καλά με τις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φυσικού πακέτου της ίδιας έκδοσης αλλά με το διπλάσιο κόστος, στα 59,99 ευρώ από καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά.

Εφόσον σκέφτεστε την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε αφού με 29,99 ευρώ θα έχετε μια άδεια για την πλέον δημοφιλή έκδοση των Windows 8. Σημειώστε ότι η αναβάθμιση αφορά υπολογιστές που έχουν ήδη εγκατεστημένα Windows XP SP3 ή Windows Vista ή Windows 7 ή ακόμα και Windows 8 Consumer Preview ή Windows 8 Release Preview.

Εφόσον το σύστημα σας τρέχει Windows 7, Windows 8 Consumer Preview ή Windows 8 Release Preview, τα αρχεία, οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σας θα μεταφερθούν εύκολα στα Windows 8 Pro. Αν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows XP ή Windows Vista, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές σας αφού θα αναβαθμιστεί μόνο το λειτουργικό σύστημα.

Οι απαιτήσεις που έχουν τα Windows 8 Pro από τον υπολογιστή σας είναι οι παρακάτω:

Επεξεργαστής: 1 GHz ή ταχύτερος με υποστήριξη για PAE, NX και SSE2
Μνήμη RAM: 1 GB για την έκδοση των 32 bit ή 2 GB για την έκδοση των 64 bit
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 16 GB για την έκδοση των 32 bit ή 20 GB για την έκδοση των 64 bit
Κάρτα γραφικών: συμβατή με Microsoft DirectX 9 η οποία διαθέτει πρόγραμμα οδήγησης WDDM

Αν δεν είστε βέβαιοι για κάποια χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας η Microsoft έχει διαθέσιμο για δωρεάν download και έλεγχο τον βοηθό αναβάθμισης.

Τέλος σημειώστε ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη, η Microsoft έχει ακόμα μια προσφορά για όλους όσους αγοράσουν σε οποιαδήποτε μορφή τα Windows 8. Ο Media Player, ο οποίος πλέον είναι ξεχωριστή εφαρμογή από το λειτουργικό σύστημα και πωλείται χωριστά, θα διατεθεί δωρεάν. Αρκεί να καταχωρήσετε μέχρι την 31η Ιανουαρίου το email σας και να ενεργοποιήσετε την άδεια που θα σας σταλεί εκεί μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Καλές αγορές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση